Brendiranja artikala

UV LED tehnologija je metoda štampe direktno na površinu proizvoda. Zbog posebne tehnologije otisci su fiksirani bez toplotnog tretmana, što omogućuje trenutni foto kvalitet. Ova se tehnologija može koristiti na metalnim, drvenim, plastičnim i staklenim predmetima.

TAMPON štampa kao najpopularniji vid brendiranje koristi se za označavanje proizvoda od plastike, metala, i drveta. Ovom metodom moguće je štampati male veličine, sa visokom preciznošću i jasnoćom otiska. Posebna prednost tampon štampe  je mogućnost štampe na zakrivljenim površinama.

LASERSKA tehnologija koristi lasere visoke preciznosti za graviranje objekta. Dubina otiska  prilagođava se materijalu kako bi se logo ili poruka najbolje aplicirali.  Ova metoda se primjenjuje na različitim materijalima: drvo, metal, staklo.

SITO štampa je metoda za označavanje tekstila, plastike i proizvoda od papira sa ravnom ili ravnomjernom površinom. Boja se direktno utiskuje na površinu proizvoda fiksira s toplotnom obradom od 170 ° C što garantuje dobru postojanost. Ova tehnologija omogućuje visoku preciznost boja.

TRANSFER je idealan za artikle koje se ne mogu brendirati metodom sito štampe zbog veličine ili oblika. Prenešeni otisak ima dobru otpornost na pranje (do 40 ° C) i visoku preciznost boje.

SUVI ŽIG koristi specijalno izrađeni oblik pod visokim pritiskom kako bi stvorio 3D otisak. Suvi žig je moguće korisiti u kombinaciji sa folijama u različitim bojama kako bi se dobio efekat metalizirane štampe (zlatotisak, srebrotisak…). Suvi žig može se koristiti na predmetima od kože, imitacije kože i papiru.

STIKERI od epoksidne smole štampani na naljepnici su veoma fleksibilni i imaju 3D izgled. Moguće ih je proizvesti u prilagođenim oblicima, sa visokom preciznošću detalja. Otporni su na UV zrake..

SUBLIMACIJA se može primijeniti na posebne sublimacione šolje i  određene vrste tekstila. Brendiranje metodom sublimacije omogućava štampu na  gotovo sve površine predmeta sa foto kvalitetom. Logotipi štampani sublimacijom su visoke jasnoće, sa detaljnim i živopisnim ispisom.